033 - 46 12 680 info@expertis.nl
Home » Adviseurs » Lonneke Steens

Lonneke Steens

‘Hoge verwachtingen, een open mind en de voortdurende wil om samen te blijven leren maken nu het verschil in de wereld van morgen’.

Lonneke heeft na een opleiding communicatie al vrij snel de keuze gemaakt voor het onderwijs. Haar jarenlange ervaring als leraar, Intern Begeleider en Adjunct-Directeur hebben ertoe geleid dat ze vraagstukken vanuit zeer uiteenlopende invalshoeken kan benaderen. Hierbij staat het kind altijd centraal en streeft ze er voortdurend naar om met een team te blijven bouwen aan nóg beter onderwijs. Hierbij is een klimaat waarin leerlingen zelfvertrouwen opdoen, successen gevierd worden en de bijdrage van ieder individu belangrijk is voor de groei van het geheel het uitgangspunt.   

Wat kan Lonneke voor u betekenen?

Door haar jarenlange ervaring binnen het onderwijs is Lonneke goed in staat om theorie te vertalen naar de praktijk. Door het aannemen van een open houding, het stellen van kritische vragen en het observeren van de dagelijkse praktijk is ze in staat om samen met u te komen tot onderbouwde conclusies en zienswijzen. Het begeleiden van teams op het gebied van didactisch handelen, het verzorgen van lesobservaties en het geven van opbouwende feedback zijn zaken waar Lonneke sterk in is.

Expertises
  • Expliciete Directe Instructie (EDI)
  • Didactisch handelen
  • Taal-leesonderwijs
Share This