033 - 46 12 680 info@expertis.nl

De thema's van Expertis

Maak kennis met de dienstverlening van Expertis

Home » Thema’s

Kwaliteitszorg & schoolontwikkeling

Hebt u zicht op de onderwijskwaliteit van uw school? Hoe kunnen we deze kwaliteit duurzaam verbeteren en risico’s op tijd signaleren?

Taal / Leesonderwijs

Iedere school heeft de taak om alle leerlingen goed te leren lezen en schrijven. Of het nu gaat om technisch lezen, Close Reading of het vormgeven van goed taal en leesbeleid, Expertis biedt u …

Voortgezet onderwijs

De meest recente inzichten vanuit de wetenschap praktisch gemaakt voor het voortgezet onderwijs door de adviseurs van Expertis.

Rekenen en wiskunde

Wat zijn effectieve interventies om de leerlingresultaten te verbeteren? Hoe gaat u om met zwakke rekenaars? Hoe kiest u een goede rekenmethode…

Didactisch handelen

De wetenschap is er duidelijk over: versterkt u de vaardigheden van een leraar, dan verbeteren de kwaliteit van het onderwijs en de leerresultaten…

Jonge kind

Of het nu om spelbegeleiding, het ontwikkelen van een beredeneerd aanbod of scholing rondom het werken met diverse VVE-programma’s gaat.

Pedagogisch handelen

Wat komt er kijken bij een planmatige pedagogische aanpak? Hoe ondersteunen we leraren bij hun aanpak en wat kan een school doen?

Bestuurlijk handelen en leiderschap

Goed onderwijs vraagt om goed bestuur. Hebt u een dilemma of loopt u tegen iets aan? Leg uw vraag aan Expertis voor. Onze adviseurs werken in alle lagen van het onderwijs.

Share This