033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Blijf op de hoogte

Home » Nieuwsoverzicht

Vacature Hoofd Financiële Administratie

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Hoofd Financiële Administratie (0,6 FTE). Ben jij een ervaren financial met een HBO-diploma in financiële richting? Wil je werken in een klein team binnen een organisatie die volop in beweging is? Dan komen we graag met je in contact!

Nieuwe subsidieronde Tel mee met Taal

De overheid wil opnieuw een impuls geven aan het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Bij ‘Tel mee met taal’ kan subsidie aangevraagd worden voor taaltrajecten en andere activiteiten. Subsidies kunnen worden aangevraagd tot en met 31 mei 2020. 

EDI 2.0

Hij is er! De uitgebreide en herziene editie van deze onderwijsklassieker. Bijna 40.000 exemplaren zijn er sinds het verschijnen van EDI verkocht. Expertis onderwijsadviseurs verzorgt de officiële teamscholing bij het boek!

Praktische handreiking voor onderwijs na de schoolsluiting

Vanaf 11 mei mogen de scholen weer open. Expertis onderwijsadviseurs heeft in deze gratis handreiking de belangrijke aandachtspunten voor u op een rij gezet en toegelicht. Download de gratis handreiking nu. 

NIEUW: Praktijkboek Lesson Study voor het primair onderwijs

Senior onderwijsadviseurs Ina Cijvat en Marianne Espeldoorn van Expertis schreven het boek ‘Lesson Study – Kijken naar leerlingen.’ Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Lesson Study een effectieve methode is. Het helpt leraren om hun onderwijs te versterken, leidt tot betere lessen en een professionele dialoog.

Onderwijs op afstand: praktische tips EDI en technisch leesonderwijs

Expertis adviseurs Marcel Schmeier en Marita Eskes leggen in deze tutorials uit hoe je als leerkracht je onderwijs op afstand zo effectief mogelijk vorm kunt geven. De tutorials zijn ontwikkeld in opdracht van de PO-Raad in samenwerking met Het Lerarencollectief en ResearchED Nederland.

Vacature (senior) onderwijsadviseurs voortgezet onderwijs

In verband met groei van onze orderportefeuille zijn we op zoek naar (senior)onderwijsadviseurs Voortgezet Onderwijs. Expertis onderwijsadviseurs is een landelijk werkend…

Share This