033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Expertis breidt uit met kantoor in Gouda

Home » Nieuwsoverzicht » Expertis breidt uit met kantoor in Gouda

Expertis breidt uit met kantoor in Gouda

Expertis Onderwijsadviseurs heeft er een nieuwe locatie bij: naast ons hoofdkantoor in Amersfoort en ons kantoor in Almelo werken we vanaf september 2023 ook vanuit Gouda. Met de nieuwe vestiging is Expertis nu ook goed bereikbaar voor scholen en adviseurs in de Randstad.

Expertis heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een landelijk werkend onderwijsadviesbureau, dat staat voor schoolverbetering op wetenschappelijke basis. Steeds meer scholen en schoolbesturen – door het hele land – weten Expertis te vinden voor training en advies. Ook zijn steeds meer adviseurs bij onze organisatie werkzaam. Omdat zowel opdrachtgevers als adviseurs steeds vaker uit de Randstad komen, hebben we onze nieuwe vestiging in Gouda geopend. Met het nieuwe kantoor is Expertis ook voor hen dichtbij.

Steeds meer scholen – door het hele land – weten Expertis te vinden

Goed bereikbaar

Ons nieuwe kantoor in Gouda is onze derde vestiging. Expertis (van oorsprong Twents) huist al jaren in Almelo. Tien jaar geleden openden we ons hoofdkantoor in Amersfoort. Al onze kantoren zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: ze zijn op loopafstand van een treinstation gevestigd. Ook zijn op korte loopafstand laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig.

Expertis maakt zich hard voor duurzaamheid. Lees meer over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Werken bij Expertis

Woon je in de Randstad en heb je (ruime) ervaring als onderwijsadviseur? We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, die nu ook op ons kantoor in Gouda kunnen werken. Meer weten?

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s, die nu ook in Gouda kunnen werken

De thema’s van Expertis

Niet alleen onze huisvesting, ook onze expertise is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Onze onderwijsadviseurs zijn niet alleen deskundig op het gebied van thema’s als taal/lezen en didactisch handelen, maar ook op thema’s als rekenen/wiskunde, pedagogisch handelen, jonge kind, werken met data en de professionele schoolcultuur. Ook bieden we steeds meer trainingen en leergangen aan die zijn gecertificeerd door het Schoolleidersregister, zoals de Leergang Onderwijskundig Leiderschap (die in november weer van start gaat).

Adressen

Het nieuwe adres van onze vestiging in Gouda:

GOUDA

Burgemeester van Reenensingel 101
2803 PA Gouda
E-mail: info@expertis.nl
Bekijk de routebeschrijving

Daarnaast blijven we bereikbaar in Amersfoort en Almelo:

AMERSFOORT

Grote Koppel 14
3813 AA Amersfoort
Telefoon: 033 – 46 12 680
E-mail: info@expertis.nl
Bekijk de routebeschrijving

ALMELO

Brugstraat 11
7607 XJ Almelo
Telefoon: 074 – 85 16 516
E-mail: info@expertis.nl
Bekijk de routebeschrijving

Share This