033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Algemene voorwaarden, klachten en privacy

Home » Algemene voorwaarden, klachten en privacy

Algemene voorwaarden

Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert Expertis Onderwijsadviseurs algemene  voorwaarden. U kunt deze algemene voorwaarden hier downloaden.

Klachtenregeling

We streven ernaar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Alleen als u uw ontevredenheid kenbaar maakt, kunnen wij er iets mee doen.

Al onze adviseurs staan open voor feedback en willen problemen graag oplossen. Het is dan ook belangrijk om uw ontevredenheid in eerste instantie te bespreken met de persoon om wie het gaat.

Als u er samen niet uitkomt en u ook na een gesprek met de betreffende adviseur nog steeds ontevreden bent, kunt u uw klacht bespreken met de directie van Expertis Onderwijsadviseurs. Wij gaan dan samen met u kijken hoe we uw probleem zo goed mogelijk kunnen oplossen. U kunt ons mailen via info@expertis.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wanneer uw klacht na gesprekken met de betreffende onderwijsadviseur en met de directie van Expertis niet is weggenomen, kunt u een formele klacht indienen bij Penna Onderwijs Adviseurs, e-mail: info@penna-oa.nl, telefoon 06 51089477.

U kunt onze volledige klachtenprocedure hier downloaden.

Privacy statement

Expertis onderwijsadviseurs vindt het belangrijk zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. Om ervoor te zorgen dat wij onze diensten goed kunnen aanbieden, is het nodig dat wij persoonsgegevens of informatie van u verwerken. Met deze privacyverklaring informeren wij u welke persoonsgegevens Expertis onderwijsadviseurs verzamelt. U kunt ons privacy statement hier downloaden.

Gebruik van LinkedIn Insight Tag

Op onze website maken wij gebruik van de LinkedIn Insight Tag. Deze tag stelt ons in staat om conversies te meten, websitebezoekers te retargeten en meer inzichten te verkrijgen over de interactie met onze LinkedIn-advertenties. LinkedIn verzamelt en verwerkt gegevens zoals IP-adressen, informatie over apparaatgebruik en demografische gegevens van gebruikers die onze website bezoeken. Deze gegevens worden geanonimiseerd en geaggregeerd.

Voor meer informatie over hoe LinkedIn omgaat met uw privacy, verwijzen wij u naar de privacy policy van LinkedIn.

U kunt zich afmelden voor de LinkedIn Insight Tag via uw LinkedIn-accountinstellingen.

Share This