033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Trainingen en bijeenkomsten

Home » Trainingen en bijeenkomsten
EDI 2.0

EDI voor instromers

Bent u net begonnen op een school waar al wordt gewerkt met Expliciete Directe Instructie, oftewel EDI?  Expertis werkt voor dit aanbod samen met  EduSerie. Via de EduSerie EDI voor ‘instromers’  maakt u in korte tijd kennis met de kern van EDI, zodat u moeiteloos aansluit bij de rest van het team. 

November 2020 – april 2021
Online studie
Studiebijeenkomst: woensdag 10 maart

Regionale dag Jonge Kind Twente

Over gelijke kansen en vroegsignalering voor peuters en kleuters en de presentatie van het boek ‘Al pratend wijs’ van Eveline Bogers.

Vrijdag 6 november 2020 Frans op den Bult, Deurningen

Close Reading in het voortgezet onderwijs

Om u kennis te laten maken met Close Reading in het voortgezet onderwijs organiseren we een inspiratie- en brainstormsessie.

Wij inspireren u met de laatste inzichten over begrijpend lezen en geven u een uitgewerkt voorbeeld van een Close Reading les. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Maandag 30 november 2020
Van 15.00 – 17.00 uur
Deze bijeenkomst vindt online plaats

Leergang Close Reading 2021

Expertis Onderwijsadviseurs heeft een verdiepende leergang ontwikkeld waarin u meer achtergrondkennis krijgt over alle elementen van Close Reading en handvatten krijgt om Close Reading in te zetten in de school. Ook besteden we aandacht aan hoe u uw team kan ondersteunen bij de invoering van Close Reading.

Diverse data in 2021
Van 13.30 – 16.30 uur
De bijeenkomsten vinden plaats op een veilige ruime locatie in het midden van het land. Mocht dat wegens de coronamaatregelen niet mogelijk zijn, dan vinden de bijeenkomsten online plaats.

Share This