033 - 46 12 680 info@expertis.nl
Home » Adviseurs » Lorel Vlaanderen

Lorel Vlaanderen

‘Van goed onderwijs krijg je gemotiveerde leerlingen.’

Lorel heeft als leraar in zowel het regulier als het speciaal basisonderwijs ervaring. Ook was zij jarenlang intern begeleider op een Jenaplanschool. Tijdens de studie Onderwijspedagogiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam heeft ze zich gefocust op de theorie rondom het ontwikkelingsgerichte onderwijs.

Systematisch werken aan de kwaliteit van het onderwijs en goed zicht hebben op de onderwijsbehoeftes van de kinderen in je groep, dat is waar Lorel voor gaat. Voorwaardelijk hiervoor is dat het pedagogisch klimaat in de groepen op orde is. In een groep waar rust heerst, de afspraken helder zijn en de leerkracht de regie heeft, komen kinderen het best tot leren, vindt Lorel. Pedagogiek en didactiek gaan hand in hand.

Wat kan Lorel voor u betekenen?

Met haar scherpe analytische blik en haar helikopterview biedt Lorel aan zowel individuen als aan teams een spiegel om na te denken over het eigen pedagogische en didactische handelen. De verbinding tussen theorie en haar praktijk wordt hierbij altijd gelegd. Ze heeft een open communicatiestijl waarin de zoektocht naar verandering en verbetering centraal staat. 

Expertises

 • Pedagogisch handelen
 • Didactisch handelen (EDI)

  Thema’s

  Pedagogisch handelen
  Didactisch handelen

  Contact

  Lorel Vlaanderen Msc.
  06 – 57 26 98 38
  lorel.vlaanderen@expertis.nl

  Share This