033 - 46 12 680 info@expertis.nl
Home » Adviseurs » Johan Schutrups

Johan Schutrups

“Altijd blijven leren! Niet omdat je niet goed genoeg bent, maar omdat je altijd beter kunt.”

 Johan is gepokt en gemazeld in het voortgezet onderwijs. Hij heeft 15 jaar ervaring als docent aardrijkskunde in het VO en zette zich in voor professionalisering binnen de school. Daarbij nam hij het initiatief, de regie en verzorgde diverse trainingen. Johan had, naast het docentschap, een rol in de school als gevraagd en ongevraagd onderwijskundig adviseur. In zijn rol als onderwijsadviseur bij Expertis combineert hij zijn ervaring met inzichten uit de wetenschap om samen met scholen te bouwen aan beter onderwijs.

Naast de opleidingen (o.a. lerarenopleiding aardrijkskunde en master Leren & Innoveren) en zijn onderwijservaring heeft Johan ook ervaring als cursusleider en trainer van cursussen op het gebied van didactiek.

Wat kan Johan voor u betekenen?

Leraren en schoolleiding (PO én VO) inspireren, nieuwsgierig maken en werken aan het primaire proces vanuit verschillende invalshoeken. Johan werkt samen met het schoolteam aan het opzetten van professionaliseringsprogramma’s die het leren van leerlingen verbeteren. Johan werkt graag samen met u aan het opbouwen van kennis, het motiveren van medewerkers, het ontwikkelen van (didactische) technieken en het duurzaam implementeren hiervan in de hele organisatie.

Expertises

  • Didactisch handelen (EDI)
  • Pedagogisch handelen
  • Voorgezet onderwijs
  • Onderwijskundig leiderschap

Thema’s

Didactisch handelen
Pedagogisch handelen
Voortgezet onderwijs

Contact

Johan Schutrups
06 – 54 18 71 87    
johan.schutrups@expertis.nl

Share This