033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Heropening scholen

Praktische tips voor een goede snelle start

Home » Nieuwsoverzicht » Onderwijs na de schoolsluiting

Praktische handvatten
voor onderwijs na de schoolsluiting 

Bij het opengaan van de scholen bieden we u graag gerichte suggesties en praktische handvatten om een goede en snelle start te kunnen maken.

We hebben tips voor de volgende vakgebieden: sociaal-emotioneel welbevinden, rekenen, technisch lezen, begrijpend lezen en taal/spelling. Hierbij staat voorop dat er vanzelfsprekend ruimte en aandacht is voor de sociaal- emotionele ontwikkeling. Door met het team rust en ruimte te creëren binnen de school komt er ook weer ruimte om het leerproces te hervatten. De komende tijd kan een zoektocht zijn. We wensen u daar, in gezamenlijkheid met het team, veel succes bij.

Download  de documenten

Praktisch handvatten groep 1-2

Praktische handvatten groep 3

Praktische handvatten groep 4

Praktische handvatten groep 5-6

Praktische handvatten groep 7-8

Bent u op zoek naar meer informatie over de verschillende vakgebieden? Dan verwijzen we graag naar de uitgebreide handreiking.

Webinar onderbouwd differentiëren na de lockdown

Goed aansluiten op de onderwijsbehoeften van leerlingen na een lange periode van onderwijs op afstand is een uitdaging. Hoe weet u wat leerlingen geleerd hebben en waar ze staan? Welke keuzes kunt u maken in het aanbod voor de tijd die u dit schooljaar nog hebt? Neem deel aan dit webinar en bezorg uw leerlingen een flitsende herstart!

Heeft u vragen over het opstarten van het onderwijs, neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

Expertis onderwijsadviseurs

Share This