033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Motiverende gesprekscyclus

thema Voortgezet onderwijs

Home » Thema’s » Voortgezet onderwijs » Motiverende gesprekscyclus

Motiverende gesprekscyclus

Ontwikkelgesprekken, startgesprekken, voortgangsgesprekken, functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. Hoe ziet de gesprekscyclus in uw organisatie eruit? En sluit deze nog steeds aan bij de doelen en ambities van uw organisatie?

Het doel van een gesprekscyclus is professionals te stimuleren en te volgen in hun ontwikkeling. Behaalt u dit doel ook op de manier waarop de gesprekscyclus momenteel is ingericht?

In de scholingsbijeenkomsten van Expertis wordt u geïnformeerd over de verschillende manieren om een gesprekscyclus vorm te geven. Naast theoretische achtergronden en praktische tips is er ook gelegenheid om te oefenen met de verschillende gespreksvormen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Kessels.

Stel mij gerust je vraag.

Ik ben Simone Kessels en ik help je graag verder. Bel mij op 06 – 21 55 07 94 of stuur me een email.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Henk de Vries - Leerkracht VMBO

Professional Leader

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Kennisbank

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module.

Share This