033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Strategisch handelen

thema Professioneel handelen en leiderschap

Home » Thema’s » Bestuurlijk handelen en leiderschap » Strategisch handelen

Strategisch handelen

De missie en visie van uw school zijn helder en het strategisch plan is op papier afgerond. Hoe brengt u het vervolgens in de praktijk? Die vraag staat centraal tijdens de scholingsbijeenkomsten over strategisch handelen.

Heeft iedereen binnen uw organisatie het plan helder? Weet men wat de kaders en de doelen zijn en wie waarvoor verantwoordelijk is? Zijn de individuele ontwikkeldoelen van medewerkers afgestemd op de collectieve doelen?

In de scholingsbijeenkomsten van Expertis wordt u geïnformeerd over de belangrijkste theorieën op het gebied van strategisch handelen. U reflecteert op uw eigen handelen en maakt een ontwikkelplan om uw handelen aan te scherpen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Kessels.

Stel mij gerust uw vraag.

Ik ben Simone Kessels en ik help u graag verder. Bel mij op 06 – 21 55 07 94 of stuur me een e-mail.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Henk de Vries - Leerkracht VMBO

Professional Leader

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Kennisbank

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module.

Share This