033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Motiveren van professionals

thema Professioneel handelen en leiderschap

Home » Thema’s » Bestuurlijk handelen en leiderschap » Motiveren van professionals

Motiveren van professionals

Leerlingen motiveren is een actueel thema binnen onderwijsorganisaties. Maar wat doet u om de professionals te motiveren? In de scholingsbijeenkomsten van Expertis maakt u kennis met verschillende motivatietheorieën en ontvangt u handvatten om een motiverend klimaat te creëren. Tussen de bijeenkomsten werkt u aan een praktijkopdracht.

Tijdens de scholingsbijeenkomsten gaat het over zaken die u als bestuurder, teamleider of schoolleider bezig kunnen houden. Zoals de manier waarop u inspeelt op de behoefte aan zowel autonomie als verbondenheid van de leraar. Is er binnen uw organisatie aandacht voor de professional, stuurt u ook op diens ontwikkeling? En hoe gaat u om met startende professionals?

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Kessels.

Stel mij gerust uw vraag.

Ik ben Simone Kessels en ik help u graag verder. Bel mij op 06 – 21 55 07 94 of stuur me een e-mail.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Henk de Vries - Leerkracht VMBO

Professional Leader

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Kennisbank

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module.

Share This