033 - 46 12 680 info@expertis.nl

EDI voor instromers

Home » Trainingen en bijeenkomsten » EDI voor instromers

EDI voor instromers

Bent u net begonnen op een school waar al wordt gewerkt met Expliciete Directe Instructie, oftewel EDI?  Expertis werkt voor dit aanbod samen met  EduSerie. Via de EduSerie EDI voor ‘instromers’  maakt u in korte tijd kennis met de kern van EDI, zodat u moeiteloos aansluit bij de rest van het team. Via deze combinatietraining leert u zowel online als tijdens een studiebijeenkomst. Uiteraard oefent u met verschillende EDI-technieken, zoals het beurtenbakje en wisbordje.

Online en live

De theorie uit het online gedeelte van de cursus past u toe in uw eigen lessen. Door middel van klassenbezoeken bij en van een collega die reeds geschoold is in de EDI-methode, leert u direct op de werkvloer. Na afronding van de EduSerie bent u daardoor in staat om volwaardig mee te draaien binnen het team van EDI-leraren op uw school.

U volgt de cursus online, u maakt huiswerkopdrachten waar 1 van onze adviseurs feedback op geeft. Tenslotte is er een afsluitende bijeenkomst met 1 van onze adviseurs

Nieuwe modules

De cursus is in 2020 geheel herzien, en sluit nu aan bij de nieuwe editie van het boek: Expliciete Directe Instructie 2.0. De bestaande modules zijn geactualiseerd en uitgebreid en er zijn twee splinternieuwe modules bijgekomen rond EDI met kleuters en over het geven van feedback.

 Inschrijven

Op de site van Eduseries vindt u meer informatie en kunt u zich direct inschrijven. 

In de flyer vindt u meer informatie over EDI voor instromers.

Datum en tijd

november 2020 – april 2021
Studiebijeenkomst op woensdag 10 maart 2021

Dit is een online training, dus leren waar en wanneer het u schikt.

Voor wie

Instromende leraren van wie collega’s al met EDI werken

Tijd en kosten

Tijd: 22 uur
Kosten:  325 euro

Certificaat van deelname bij voldoende afronding.

Download de flyer

Share This