033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Inspiratiebijeenkomst

Bouwen aan een lerende organisatie’

Home » Trainingen en bijeenkomsten » Bouwen aan een lerende organisatie

Bouwen aan een lerende organisatie

Inspiratiebijeenkomst voor bestuurders – 24 maart 2023

Graag nodigen wij u uit voor de inspiratiebijeenkomst Bouwen aan een lerende organisatie’, georganiseerd door de themagroep Bestuurlijk Handelen van Expertis Onderwijsadviseurs. Een ochtend waarin we u samen met een groep bevlogen collega-schoolbestuurders meenemen in wetenschappelijke inzichten. Hoe bouwt u samen met uw directeuren aan een lerende organisatie? Wat vraagt dit van u als bestuurder?

Het bouwen aan een lerende organisatie vraagt om een gedeelde visie op basis van gedeelde toekomstbeelden. Het begint met een dialoog, met het vermogen om aannames te heroverwegen en samen diep na te denken. Om vervolgens de goede dingen goed te doen! Prof. Dr. Jaap Scheerens neemt u mee in de principes, dilemma’s en praktische overwegingen rondom dit thema.

We laten ons inspireren met wetenschappelijke inzichten en gaan daarna met elkaar in gesprek. Wat betekent dit voor uw beleid en de doorvertaling daarvan in de dagelijkse onderwijspraktijk? We hopen dat deze inspiratiesessie u nieuwe handvatten biedt zodat u stapsgewijs kunt werken aan een lerende organisatie.

Over Prof. Dr. Jaap Scheerens

Prof. Dr. Jaap Scheerens is Emeritus Hoogleraar Onderwijsorganisatie en -management aan de Universiteit Twente. Hij is gespecialiseerd in onderwijseffectiviteit. Prof. Dr. Scheerens is als professional leader verbonden aan Expertis Onderwijsadviseurs.

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden voor deze inspiratiebijeenkomst via onderstaand aanmeldformulier. 

Praktische informatie

Datum

Vrijdag 24 maart 2023

Tijd

09:00 – 13:00 uur, inclusief lunch

Locatie

‘Mariënhof’ te Amersfoort (Kleine Haag 2, 3811 HE Amersfoort)
U kunt parkeren in P-Koestraat (Grote Haag 2, 3811 LM Amersfoort)

Kosten

Aan deze inspiratiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u
contact opnemen met onze onderwijsadviseur Jaap de Jonge.

jaap.de.jonge@expertis.nl
06 – 20 03 37 83

Jaap de Jonge is onderwijsadviseur bij Expertis

Schrijf u nu in voor de inspiratiebijeenkomst 'Bouwen aan een lerende organisatie' op 24 maart 2023

4 + 13 =

Share This