033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Ruimte voor rekenen!

Conferentie Jonge Kind – woensdag 25 september 2024

Home » Trainingen en bijeenkomsten » Ruimte voor rekenen!

Ruimte voor rekenen!

Conferentie Jonge Kind – woensdag 25 september 2024

Na het succes van de eerste Conferentie Jonge Kind van vorig jaar organiseert Expertis Onderwijsadviseurs in 2024 opnieuw een landelijke conferentie die geheel in het teken staat van het onderwijs aan het jonge kind. Dit keer is het thema: ‘Ruimte voor rekenen!’ Kom op woensdag 25 september 2024 naar Apeldoorn en laat je inspireren.

Op het programma staan twee boeiende keynotes van experts op het gebied van rekenen en het jonge kind. Daarnaast kun je kiezen uit diverse workshops over thema’s als:

  • rekenen in spel;
  • rijke rekenvragen en rekentaal in prentenboeken;
  • rekendoelen in groep 1 en 2;
  • een ontwikkelingsvoorsprong bij rekenen;
  • rekenen in de bouwhoek;
  • en meer!

Kortom: de inhoud is gevarieerd en praktisch. Behalve dat je nieuwe kennis en inspiratie opdoet, is er volop gelegenheid om met collega’s uit het hele land ervaringen en ideeën uit te wisselen. Na afloop is er voor iedere deelnemer een cadeau: je ontvangt het mooie prentenboek Kom uit die kraan!! van Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad.

Doelgroep

Deze conferentie is bedoeld voor iedereen die werkt in of betrokken is bij het onderwijs aan groep 1 en 2 van de basisschool, zoals: leraren, intern begeleiders/kwaliteitscoördinatoren, onderbouwcoördinatoren, jonge-kindspecialisten, directeuren enzovoort.

Save the date: 25 september 2024

Kom je ook? Zet deze conferentie dan alvast in jouw agenda! Zodra het definitieve programma bekend is, kun je je op deze pagina inschrijven voor deelname. Ook kun je dan aangeven welke workshops je wilt volgen.

Wil je een seintje krijgen als het programma en inschrijfformulier online staan? Laat dan hieronder je mailadres achter.

Ja, ik ontvang graag een mailtje als het programma en inschrijfformulier online staan.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktische informatie

Datum en tijd
Woensdag 25 september 2024,
van 9.30 tot 16.30 uur

Locatie
Van der Valk
Landgoedlaan 26
7325 AW  Apeldoorn

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onderwijsadviseur Ruth Heuvelman:
ruth.heuvelman@expertis.nl
06 – 82 39 38 96

Onderwijsadviseur Ruth Heuvelman

Vacatures bij Expertis

Ben jij expert op het gebied van het onderwijs aan het jonge kind? Wij zoeken nieuwe collega’s die graag bijdragen aan goed onderwijs in groep 1 en 2! Check onze vacature voor Senior Onderwijsadviseur en reageer.

Share This