033 - 46 12 680 info@expertis.nl
Home » Nieuwsoverzicht » Geslaagd rekensymposium

Geslaagd rekensymposium

Kennisdeling én € 4.851,- voor Teachers4Teachers

We kijken terug op een geslaagd symposium ‘Alle kinderen kunnen leren rekenen!’, dat op 6 oktober 2021 plaatsvond. Marije Huijsmans promoveerde onlangs met haar proefschrift over de verschillen tussen leerlingen met en zonder rekenproblemen. Zij presenteerde haar onderzoek. Lees hier haar interview terug.

Aansluitend vonden er lezingen plaats van prof. dr. Evelyn Kroesbergen, prof. dr. Annemie Desoete en Sarah Bergsen. Het programma werd afgesloten met verschillende workshops naar keuze. Aanwezigen beoordeelden het gehele symposium met een prachtig cijfer: een 7,9! We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van deelnemers en kijken dan ook terug op een zeer geslaagde middag vol kennisdeling!

Teachers4Teachers
Naast het delen van kennis, zetten we ons ook op andere manieren in voor gelijke onderwijskansen voor kinderen. Expertis vindt dat ieder kind, wereldwijd, recht heeft op goed onderwijs. Wij dragen graag ons eigen steentje bij, door de volledige opbrengst van het symposium aan Teachers4Teachers te schenken. Teachers4Teachers zet zich in voor beter onderwijs in ontwikkelingslanden. Dr. Gert Gelderblom, directeur Expertis, overhandigde de cheque ter waarde van  € 4.851,- aan Teachers4Teachers (Jan van Aert).

Het symposium werd georganiseerd in samenwerking met de Universiteit Gent, de Radboud Universiteit en uitgeverij PICA.  

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze dienstverlening.

Onderwijsadviseur Gert Gelderblom
Marije Huijsmans onderwijsadviseurs
Leraar met kinderen
Share This