033 - 46 12 680 info@expertis.nl
Home » Missie en visie

Expertis – onderwijsadvies op wetenschappelijke basis

Expertis onderwijsadviseurs is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau dat staat voor schoolverbetering op wetenschappelijke basis. Dat maakt Expertis uniek in zijn soort. Alle adviseurs van Expertis werken op basis van wetenschappelijk beproefde inzichten. Onze adviseurs zijn aangesloten bij diverse expertise-groepen die inhoudelijk gevoed worden door professional leaders uit de wetenschappelijke wereld. Tegelijk kennen we de onderwijspraktijk van binnenuit. Daardoor ontvangen scholen die met Expertis samenwerken gedegen, weloverwogen advies. Advies waarvan we weten dat het werkt. De verbinding van Expertis met de wetenschappelijke wereld komt ook tot uiting in onze samenwerking met verschillende universiteiten rondom thema’s als datagebruik, kwaliteitszorg, formatief evalueren, close reading, effectief rekenonderwijs en VVE/Jonge kind. Hiervoor werken we samen met onder andere de Universiteit Twente, VU, Rijksuniversiteit Groningen en de Radboud Universiteit.

Duurzame schoolontwikkeling

Duurzame schoolontwikkeling, daar is de dienstverlening van de adviseurs van Expertis op gericht. Daarom kiezen we, als het maar enigszins kan, voor een integrale aanpak. Een aanpak waar alle lagen van een schoolorganisatie bij betrokken zijn. Scholen en hun besturen worden sterker, leraren gaan beter lesgeven, en vooral: leerlingen komen tot beter leren. En om dat laatste is het onze adviseurs vooral te doen.

Erkenning

Adviseurs van Expertis hebben eerder hun sporen in het onderwijs verdiend als bestuurder, schoolleider, directeur, leraar, beleidsmedewerker of onderwijsinspecteur.
Expertis is vooral actief in de voorschool, het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Dat adviseurs van Expertis vaak ingeschakeld worden bij projecten van het Ministerie van Onderwijs, de PO-Raad, gemeenten en educatieve uitgeverijen zien we als een vorm van erkenning voor onze expertise en gedegen werkwijze.
Bel of mail ons geheel vrijblijvend wanneer u wilt weten wat wij voor uw school of scholengroep kunnen betekenen.

 

Tony van Dalen

Tony van Dalen is directeur van Expertis Onderwijsadviseurs. Daarnaast werkt zij in het hele land als onderwijsadviseur.

Contact

06 – 29 00 24 11
tony.van.dalen@expertis.nl

Gert Gelderblom

Gert Gelderblom is directeur van Expertis Onderwijsadviseurs en tevens landelijk werkende onderwijsadviseur.

Contact

06 – 49 35 56 88
gert.gelderblom@expertis.nl

Share This