033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Verbeteren eindopbrengsten

thema Kwaliteitszorg en schoolontwikkeling

Home » Thema’s » Themapagina kwaliteitszorg en schoolontwikkeling » Verbeteren eindopbrengsten basisonderwijs

Verbeteren eindopbrengsten primair onderwijs

Wilt u de eindopbrengst van uw school verbeteren, de kwaliteit van het onderwijs tegen het licht houden of hebt u hulp nodig bij een herstelopdracht van de Onderwijsinspectie? In korte tijd is flink wat resultaat te boeken. De adviseurs van Expertis helpen u graag om de kwaliteit van uw onderwijs te verbeteren. Onze werkwijze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en onze jarenlange praktijkervaring.

 

Verbeteren resultaten leerlingen

Wilt u voorkomen dat uw school een onvoldoende scoort op de eindtoets en de eindopbrengsten van uw school verbeteren? Start direct met de juiste interventies. Wij adviseren u daar graag over. Onze adviseurs hebben met tientallen scholen samengewerkt. Met resultaat: de leerlingresultaten zijn behoorlijk verbeterd op deze scholen. 

Verbeteren onderwijs risicoschool

Maakt u zich zorgen over de kwaliteit of de opbrengsten van het onderwijs van uw school of van een of meerdere scholen van uw stichting? Wilt u voorkomen dat uw school het stempel ‘zwakke school’ of krijgt? Dan is het tijd voor actie. Het is mogelijk om in korte tijd te schoolopbrengst te verbeteren. De adviseurs van Expertis brengen voor u de risico’s in kaart. En werken met u samen om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en de leerlingresultaten te verbeteren. 

Onvoldoende beoordeling Onderwijsinspectie

Bij een onvoldoende beoordeling of herstelopdracht door de Onderwijsinspectie, helpen onze adviseurs u graag verder. Vaak heeft een onvoldoende beoordeling of herstelopdracht te maken met onvoldoende didactisch handelen, het onvoldoende afstemmen van het onderwijs op de ontwikkeling van leerlingen of met kwaliteitszorg. Daar is heel goed wat aan te doen. Expertis heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoolverbetering. 

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gert Gelderblom.

Praktische informatie over deze dienstverlening

Wat is het: advies op maat.
Voor wie is het interessant: directie, besturen en leraren.
Welk type onderwijs: primair onderwijs en voortgezet onderwijs.
Wat levert het op: met advies op maat van Expertis verbetert u de kwaliteit en de eindopbrengst van de school en kunt u herstelopdrachten in gang zetten bij een onvoldoende beoordeling door de Onderwijsinspectie.

Stel mij gerust uw vraag.

Ik ben Gert Gelderblom en ik help u graag verder. Bel mij op 06 – 49 35 56 88 of stuur me een e-mail.

 

Share This