033 - 46 12 680 info@expertis.nl

KIJK! Beredeneerd aanbod

thema VVE en Jonge kind

Home » Thema’s » Themapagina Jonge Kind » Kijk » KIJK beredeneerd aanbod

KIJK!

Beredeneerd aanbod groep 1-2

Inhoud training

De training KIJK! Beredeneerd aanbod  groep 1-2 bestaat uit 4 bijeenkomsten van ieder 3 uur.
U wordt meegenomen in alle mogelijkheden die de module KIJK! Beredeneerd aanbod biedt. U leert, op basis van het groepsrapport en – overzicht, een themaplan opstellen, met doelgerichte activiteiten om kleuters verder te brengen in hun ontwikkeling.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het maken van een groepsoverzicht op basis van uw KIJK! registratie.
  • Het maken van een themaplan met aanbod dat aansluit bij de ontwikkeling van de leerlingen.
  • Kennis van een doelgericht groepsaanbod, waarin aandacht is voor rijk ingerichte hoeken, krachtige routines en sterke activiteiten.

Tijdens de training wordt direct een verstaalslag gemaakt naar uw eigen praktijk. Na iedere bijeenkomst krijg u een praktijkopdracht mee waarmee u het geleerde toepast in uw eigen groep. De training bestaat uit theorie, veel praktijkvoorbeelden en interactie. Om te kunnen starten met deze training moet uw KIJK! abonnement uitgebreid zijn met de module Beredeneerd Aanbod. Tijdens de training hebt u een laptop nodig.  

Voor wie is de training KIJK! beredeneerd aanbod groep 1-2 geschikt?

Deze training is bedoeld voor leraren van groep 1-2 en intern begeleiders, die eerder de training KIJK! groep 1-2 volgden of werken met KIJK! om de ontwikkeling van kinderen te observeren, registeren en stimuleren. U werkt al minimaal 1 jaar met KIJK! en wilt nu graag op basis van uw KIJK! registratie een goed, doelgericht, beredeneerd aanbod bieden. U hebt een licentie voor de module Beredeneerd Aanbod aangeschaft of oriënteert u hierop. Bent u geïnteresseerd in een training op locatie?  

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een training op locatie? Wilt u meer weten over KIJK?  Neem dan contact op met een van onze  gecertificeerde KIJK! trainers Ruth Heuvelman en Tinka Hofmeijer.

Terug naar het overzicht met KIJK! modules.

Stel mij gerust uw vraag.

Ik ben Ruth Heuvelman en ik help u graag verder. Bel mij op 06 – 82 39 38 96 of stuur me een e-mail.

 

Share This