074 - 85 16 516 info@expertis.nl

Scholing werken met baby's

thema VVE en Jonge kind

Home » Thema’s » VVE / Jonge kind » Scholing werken met baby’s

Scholing werken met baby’s

Het werken met baby’s vraagt specifieke kennis en vaardigheden van medewerkers van de kinderopvang. Volgens de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) moeten alle pedagogisch medewerkers, die werken met 0-jarigen, een geaccrediteerde specifieke scholing hiervoor volgen. Met het volgen van onze training voldoet uw organisatie aan de wet IKK – werken met baby’s in de kinderopvang.

Kiekeboe met Piramide

De training Kiekeboe met Piramide geeft u handvatten om jonge kinderen uit te dagen tot spel. Hierbij gaat u uit van het initiatief en de nieuwsgierigheid van kinderen. Kiekeboe met Piramide is een losse training, de training is geen onderdeel van een reeks. De training is dan ook geschikt voor iedere kinderopvang. En heel belangrijk: Kiekeboe met Piramide is een geaccrediteerde training volgens het FCB!

Duur training Kiekeboe met Piramide

De training bestaande uit 4 dagdelen en 1 begeleidingsmoment. De training Kiekeboe met Piramide kan (in overleg) op ons kantoor in Hengelo of Amersfoort of op uw eigen locatie worden gegeven.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met onze Piramide-trainers Annemarieke Kool en Tinka Hofmeijer.

Stel mij gerust je vraag.

Ik ben Annemarieke Kool en ik help je graag verder. Bel mij op 06 – 50 28 55 53 of stuur me een email.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Henk de Vries - Leerkracht VMBO

Professional Leader

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Kennisbank

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module.

Share This