033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Ontwikkelen professionle cultuur

thema Voortgezet onderwijs

Home » Thema’s » Voortgezet onderwijs » Ontwikkelen professionele cultuur

Ontwikkelen professionele cultuur

De belangrijkste voorwaarde om in organisaties tot ontwikkeling te komen, is een professionele cultuur. De mate waarin de cultuur professioneel is, blijkt ook een voorspeller van kwaliteit te zijn. Een belangrijk uitgangspunt bij een professionele cultuur is de erkende ongelijkheid: we zijn gelijkwaardig maar niet gelijk.

Hoe staat het gesteld met de mate van professionaliteit in uw organisatie? Heeft u zicht op de kwaliteiten van uw mensen en of deze benut worden? Is er spraken van professionele ontmoeting of is het meer een cultuur van persoonlijke ontmoeting?

Expertis begeleidt scholen bij het zicht krijgen op de cultuur en het verder ontwikkelen naar een professionele cultuur.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Kessels.

Stel mij gerust je vraag.

Ik ben Simone Kessels en ik help je graag verder. Bel mij op 06 – 21 55 07 94 of stuur me een email.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Henk de Vries - Leerkracht VMBO

Professional Leader

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Kennisbank

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module.

Share This