033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Implementatietraining Kindbegrip

thema Pedagogisch Handelen

Home » Thema’s » Themapagina Pedagogisch handelen » Implementatietraining Kindbegrip

Implementatietraining Kindbegrip

Kindbegrip van ParnasSys geeft scholen grip op het sociaal-emotioneel leren van leerlingen. Expertis Onderwijsadviseurs biedt de officiële implementatietraining aan voor Kindbegrip.

Kindbegrip geeft schoolteams continu regie, inzicht en overzicht in het sociaal-emotioneel leren van de leerlingen. Door de gestructureerde aanpak verlies je geen enkele leerling uit het oog. Je kunt als leraar eenvoudig bepalen welke leerlingen extra hulp kunnen gebruiken. Kindbegrip biedt op basis daarvan handelingssuggesties voor deze kinderen.

Met gecertificeerde signaleringslijsten voor onder-, midden- en bovenbouw beantwoord je voor elke leerling een serie stellingen over de vijf sociale, emotionele en morele competenties. Aan de hand van het groepsoverzicht bepaal je snel en eenvoudig voor welke leerling jij aanvullende gegevens gaat verzamelen en voor welke leerling dit niet nodig is. De handelingssuggesties geven je het steuntje in de rug om efficiënt en effectief een handelingsplan op te stellen voor de leerlingen die dat écht nodig hebben.

Met Kindbegrip van ParnasSys houd je grip op de sociale, emotionele en morele ontwikkeling van jouw leerlingen.  

Klik hier voor meer informatie over Kindbegrip

Praktische informatie over ons aanbod

Wat is het: Implementatietraining Kindbegrip
Voor wie is het interessant: Leraren en IB’ers.
Welk type onderwijs: Primair onderwijs.
Wat levert het op: Succesvolle implementatie van Kindbegrip als tool om grip op het sociaal-emotionele leren van leerlingen te krijgen.

Stel mij gerust uw vraag.

Ik ben Wouter Siebers en ik help u graag verder. Bel mij op 06 – 21 14 67 62 of stuur me een e-mail.

 

Share This