033 - 46 12 680 info@expertis.nl

Kiekeboe met Piramide

thema Jonge kind

Home » Thema’s » Themapagina Jonge Kind » Kiekeboe met Piramide

Kiekeboe met Piramide

Het werken met baby’s vraagt specifieke kennis en vaardigheden van medewerkers van de kinderopvang. Volgens de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) moeten alle pedagogisch medewerkers, die werken met 0-jarigen, een geaccrediteerde specifieke scholing hiervoor volgen. Met het volgen van onze training voldoet uw organisatie aan de wet IKK – werken met baby’s in de kinderopvang.

 

Kiekeboe met Piramide

De training Kiekeboe met Piramide geeft u handvatten om jonge kinderen uit te dagen tot spel. Hierbij gaat u uit van het initiatief en de nieuwsgierigheid van kinderen. Kiekeboe met Piramide is een losse training, de training is geen onderdeel van een reeks. De training is dan ook geschikt voor iedere kinderopvang. En heel belangrijk: Kiekeboe met Piramide is een geaccrediteerde training volgens het FCB!

 

Duur training Kiekeboe met Piramide

De training bestaande uit vier dagdelen en één begeleidingsmoment. De training Kiekeboe met Piramide kan (in overleg) op ons kantoor in Hengelo of Amersfoort of op uw eigen locatie worden gegeven.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met onze Piramide-trainers Annemarieke Kool en Tinka Hofmeijer.

Praktische informatie over deze training

Wat is het: een training over werken met jonge kinderen.
Voor wie is het interessant: pedagogisch medewerkers bij een babygroep.
Welk type onderwijs: voor- en vroegschoolse educatie.
Wat levert het op: na afloop van de training Kiekeboe met Piramide voldoet uw organisatie aan de wet IKK – werken met 0-jarigen in de kinderopvang.

Stel mij gerust uw vraag.

Ik ben Annemarieke Kool en ik help u graag verder. Bel mij op 033 – 46 12 680 of stuur me een e-mail.

 

Share This