074 - 85 16 516 info@expertis.nl

Preventiespellen (Kwink en Taakspel)

thema Sociaal-pedagogisch handelen

Home » Thema’s » Sociaal pedagogisch handelen » Preventiespellen (Kwink en Taakspel)

Preventiespellen (Kwink en Taakspel)

Kwink

Bent u op zoek naar een methode voor sociaal-emotioneel leren? Wilt een praktisch programma dat zich richt op de kracht van een veilige groep en preventie van gedragsproblemen zoals pesten? De methode Kwink, biedt voor groep 1 tot en met 8 een goed doordacht programma, inclusief burgerschap en mediawijsheid. Kwink is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Expertis heeft gecertificeerde Kwink adviseurs voor de juiste begeleiding.

Taakspel

Met Taakspel voor kleuters wordt de basis gelegd voor gewenst gedrag in de groep en (beginnend) probleemgedrag wordt omgebogen en genormaliseerd. Daarmee is Taakspel een effectief programma in het voorkomen van de ontwikkeling van gedragsproblemen bij kinderen. Taakspel voorkomt niet alleen gedragsproblemen, het draagt ook bij aan de ontwikkeling van een goede relaties tussen leerlingen onderling en tussen leerlingen en leraren. Door de verbetering van het klassenklimaat kan het programma het risico op pesten reduceren.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tinka Hofmeijer.

Stel mij gerust je vraag.

Ik ben Tinka Hofmeijer en ik help je graag verder. Bel mij op 06 – 20 59 65 14 of stuur me een email.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Henk de Vries - Leerkracht VMBO

Professional Leader

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Kennisbank

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module.

Share This