074 - 85 16 516 info@expertis.nl

Verbeteren eindopbrengsten basisonderwijs

thema Kwaliteitszorg en schoolontwikkeling

Home » Thema’s » Kwaliteitszorg en schoolontwikkeling » Verbeteren eindopbrengsten basisonderwijs

Verbeteren eindopbrengsten basisonderwijs

Wilt u de eindopbrengst van uw basisschool verbeteren, de kwaliteit van het onderwijs tegen het licht houden of hebt u hulp nodig bij een herstelopdracht van de Onderwijsinspectie? In korte tijd is flink wat resultaat te boeken. De adviseurs van Expertis helpen u graag om de kwaliteit van uw onderwijs te verbeteren. Onze werkwijze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en onze jarenlange praktijkervaring.

Verbeteren resultaten leerlingen

Wilt u voorkomen dat uw school een onvoldoende scoort op de eindtoets en de eindopbrengsten van uw basisschool verbeteren? Start direct met de juiste interventies. Wij adviseren u daar graag over. Onze adviseurs hebben met tientallen scholen samengewerkt. Met resultaat: de leerlingresultaten zijn behoorlijk verbeterd op deze scholen.

Verbeteren onderwijs risicoschool

Maakt u zich zorgen over de kwaliteit of de opbrengsten van het onderwijs van uw school of van een of meerdere scholen van uw stichting? Wilt u voorkomen dat uw school het stempel ‘zwakke school’ of krijgt? Dan is het tijd voor actie. Het is mogelijk om in korte tijd te schoolopbrengst te verbeteren. De adviseurs van Expertis brengen voor u de risico’s in kaart. En werken met u samen om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en de leerlingresultaten te verbeteren.

Onvoldoende beoordeling Onderwijsinspectie

Bij een onvoldoende beoordeling of herstelopdracht door de Onderwijsinspectie, helpen onze adviseurs u graag verder. Vaak heeft een onvoldoende beoordeling of herstelopdracht te maken met onvoldoende didactisch handelen, het onvoldoende afstemmen van het onderwijs op de ontwikkeling van leerlingen of met kwaliteitszorg. Daar is heel goed wat aan te doen. Expertis heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoolverbetering.

Meer lezen

Adviseurs van Expertis delen hun kennis door regelmatig te publiceren in toonaangevende onderwijstijdschriften.
Artikelenserie ‘Lerende leraren en de rol van de schoolleiding’, geschreven door Expertis-onderwijsadviseur Gert Gelderblom.
Artikel ‘Waarom zijn opbrengstgerichte scholen succesvol?’, geschreven door Expertis-onderwijsadviseur Gert Gelderblom.
Artikel ‘Basisschool in recordtijd af van inspectiebeoordeling zwak’.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gert Gelderblom.

Stel mij gerust je vraag.

Ik ben Gert Gelderblom en ik help je graag verder. Bel mij op 06 – 49 35 56 88 of stuur me een email.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Henk de Vries - Leerkracht VMBO

Professional Leader

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Kennisbank

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module.

Share This