Over Expertis

Expertis Onderwijsadviseurs staat voor duurzame schoolontwikkeling vanuit eigenaarschap op alle niveaus, op basis van onze onderwijservaring en de laatste stand van de wetenschap.

5139523586_065ebf75c7_o

We zoeken verbinding van de bestuurder tot de individuele leerkracht.
Waarom leer je en werk je op deze school? Dat zou iedereen moeten kunnen beantwoorden. Dat is de basis om er samen de schouders onder te zetten. Daar ondersteunen wij graag bij. Duurzame schoolontwikkeling is onze inspiratiebron en 4 x 8 ons adviesconcept.

Over Expertis

Samen met de adviseur verkenden we waar we stonden en waar we naar toe wilden. We maakten een trendanalyse en formuleerden doelen voor de korte termijn en voor de lange termijn. ”

Antoinette Smit
Directeur OBS Koningin Wilhelmina

Blijvend resultaat

Onze werkwijze leidt tot meetbaar en blijvend betere leeropbrengsten. Daar steken we onze hand voor in het vuur. Iedereen die met kinderen werkt heeft een grote invloed op de ontwikkeling van die kinderen en op hun toekomst.

We zorgen bij onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen voor bewustwording van de invloed die ze kunnen uitoefenen en de verantwoordelijkheid die daarbij past. Wij staan voor duurzame resultaten in het primaire proces en zorgen ervoor dat uw organisatie zelf verder kan.

Benieuwd naar wat wij voor uw onderwijs kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Praktijkverhalen

Onze praktijkverhalen zijn een selectie van trajecten die Expertis de afgelopen tijd heeft gedaan en waarbij de klant uitgebreid aan het woord komt.

Alle praktijkverhalen

Stap voor stap beter begrijpend lezen
Scholen in Enschede bieden structureel beter rekenonderwijs