033 - 46 12 680 info@expertis.nl
Home » Nieuwsoverzicht » Nieuwe subsidieronde Tel mee met Taal

Nieuwe subsidieronde Tel mee met Taal!

De overheid wil opnieuw een impuls geven aan het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Bij ‘Tel mee met taal’ kan subsidie aangevraagd worden voor taaltrajecten en andere activiteiten (rekenen, digitale vaardigheden en ouderbetrokkenheid). Zie voor meer informatie de website van Tel mee met Taal. Subsidies kunnen worden aangevraagd tot en met 31 mei 2020.

De dienstverlening van Expertis is vanuit diverse invalshoeken gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Heeft u vragen hierover neem dan contact op met Tony van Dalen of Ebelien Nieman voor taal/leertrajecten. Wilt u meer weten over laaggeletterdheid in combinatie met rekenen en digitale vaardigheden, dan kunt u contact opnemen met Harmen Veldhuis. Heeft u vragen over de betrokkenheid van ouders bij dit thema, dan staat Simone Kessels u graag te woord. 

Bij het aangaan van een samenwerking kunnen onze adviseurs u ook ondersteunen bij het aanvragen van de subsidie en de administratieve lasten voor u uit handen nemen.

Stel mij gerust uw vraag.

Ik ben Tony van Dalen en ik help u graag verder. Bel mij op 06 – 29 00 24 11 of stuur me een e-mail.

 

Share This