Kwaliteitsdialoog in 90 minuten

Kwaliteitsdialoog in 90 minuten

Plannen bedenken, afspraken maken, taken verdelen zijn aspecten waar schoolteams over het algemeen best goed in zijn. Geldt dit ook voor het gesprek over kwaliteit; bespreken wat er al goed gaat en wat er verbeterd kan worden? Kansen liggen er bij het omzetten van de schoolvisie in concrete acties, de realisatie van de plannen.

Wat wij in ons werk op de scholen merken is dat het aanbrengen van focus en het maken van keuzes daarbij vaak als lastig worden ervaren. “We zien soms door de bomen het bos niet” geven teams en directies vaak bij ons aan.

In onze contacten met scholen stellen we ons op als ‘critical friend’ van besturen, directies en teamleden. Met onze expertise op het gebied van diverse thema’s en het stellen van de juiste vragen, ontstaat er beweging en enthousiasme. Omdat het voor een externe soms nèt iets eenvoudiger is te confronteren, komen teamleden in actie.

In het kader van kwaliteitszorg voeren wij tot nu toe de gesprekken met name met directeuren en bestuurders terwijl de basis juist wordt gelegd door het schoolteam. Vandaar onze nieuwe dienst, speciaal voor schoolteams: De Kwaliteitsdialoog in 90 minuten….

 

 

 

 

 

Doel

Kritische reflectie op de plannen voor het schooljaar 2019-2010

Voor wie

Teams op de scholen.

Tijdsinvestering

90 minuten.

Investering

€ 600,-.

Meer info

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met
Jaap de Jonge of Simone Kessels

Jaap de Jonge

Duurzame schoolontwikkeling / Lerende organisatie / Pedagogisch-didactisch handelen /

06-200 33 783

Meer informatie

Simone Kessels

Duurzame schoolontwikkeling / Onderwijskundig leiderschap / Pedagogisch-didactisch handelen /

06 - 21 550 794

Meer informatie