< Terug naar het overzicht

Masterclass Dr. Jay Marino op 7 april 2016: Continuous Improvement

Masterclass Dr. Jay Marino op 7 april 2016: Continuous Improvement

07 april 2016
16.00 uur | Amersfoort


Van 31 maart 2016 tot en met 8 april 2016 is Dr. Jay Marino op uitnodiging van Expertis Onderwijsadviseurs opnieuw in Nederland om een aantal masterclasses te verzorgen.

Tijdens zijn verblijf zal Dr. Jay Marino masterclasses verzorgen op uitnodiging van schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs.
Op donderdag 7 april 2016 organiseert Expertis een masterclass met een open inschrijving. Deze masterclass van Dr. Jay Marino staat open voor iedere belangstellende uit het onderwijs en vindt plaats in Amersfoort. Aanvangstijd: 16.00 uur en eindtijd 19.00 uur. Er wordt voor een lichte maaltijd gezorgd.

In deze masterclass vertelt Jay Marino hoe het lukt om de onderwijsresultaten duurzaam te verbeteren. Hij vertelt op inspirerende wijze hoe hij iedereen in de school weet te betrekken, de verbinding legt tussen alle niveaus en hoe hij gedeeld eigenaarschap en focus creëert. Hij linkt de theorie heel herkenbaar aan de praktijk van alle dag door concrete voorbeelden, foto’s en video’s. Jay Marino is iemand van de kleine stappen in een continu proces van verbetering van het onderwijs. Door zijn gedegen theoretische kennis en zijn grote praktijkervaring stelt hij iedereen in staat aansluiting te maken met het ontwikkelproces van de eigen school.

Dr. Jay Marino werkt als eindverantwoordelijk schoolleider (superintendent) in het primair en voortgezet onderwijs in verschillende schooldistricten in de Verenigde Staten. Hij richt zich daarbij op het proces van continu verbeteren, de lerende organisatie en het leren in de 21e eeuw.
Hij is gepromoveerd op dit onderwerp en heeft over dit onderwerp verschillende boeken en publicaties geschreven. In Nederland is hij een veel gevraagd en inspirerend keynotespeaker bij landelijke conferenties, voor school besturen en schoolteams. Zijn good practice spreekt velen uit het onderwijs aan, omdat hij vanuit verbinding en eigenaarschap op alle niveaus een eigentijds antwoord biedt op passend onderwijs in een eigentijdse leeromgeving, passend bij de competenties van de 21e eeuw.

Datum, tijd & locatie

Datum donderdag 7 april 2016
Tijd 16.00 – 19.00 uur
Locatie Expertis Onderwijsadviseurs
 Utrechtseweg 31b
 3811 NA  Amersfoort

 

Kosten

De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 175,- per persoon.

Meer info

Klik hier voor meer info over Jay Marino en Continuous Improvement.

Voor meer info over de Masterclass kunt u contact opnemen met Marion van der Steen:
E: marion.van.der.steen@expertis.nl
T: 033-4 612 680

Aanmelden

Heeft u belangstelling voor deze masterclass, dan kunt zich via onderstaand inschrijfformulier aanmelden.
Wij hopen u te mogen begroeten op donderdag 7 april 2016!

Aanmelden evenement
Bezig met versturen